13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Un nou set cu teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a

Cele mai citite

Ministerul Educației a publicat cel de-al patrulea set de antrenament pentru elevii care vor să se pregătească pentru Evaluarea Națională.
„Pentru a facilita abordarea de către candidați a pregătirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat. Elevii de clasa a VIII-a pot rezolva teste de antrenament, limba și literatura română și matematică, prin alcătuirea unor seturi cu teste din cele două probe de examen”, spun reprezentanții Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație.
Aceștia le recomandă elevilor să rezolve testele în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse).
Testele sunt disponibile pe https://www.rocnee.eu/testeantrenament/04-05-2020-en8-teste.html.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect