Connect with us

Educatie

De luni, sute de studenți ULBS vor urma cursuri online, din cauza COVID

Andra Marinescu

Publicat

pe

Începând de luni, 11 octombrie, sute de studenți ai Universității “Lucian Blaga” din Sibiu își vor muta orele în mediul online, din cauza pandemiei de coronavirus. Senatul ULBS a aprobat o hotărâre prin care mai multe programe de licență și master urmează să se desfășoare în mediul virtual.

Într-o ședință desfășurată online, ieri, Senatul  ULBS a aprobat organizarea activității didactice din cadrul mai multor programe de licență și master în mediul virtual, “în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 în anul universitar 2021 – 2022”.
Astfel, conform hotărârii aprobate de ULBS, cursuri de la Facultatea de Litere și Arte vor fi desfășurate în mediul online, după cum urmează: Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germanistice, programul de studii de licență Limba și literatura chineză – limba și literatura engleză, disciplinele de curs: Limba chineză. Fonetică- Anul I, Cultură și civilizație chineză- Anul I, Limba chineză. Dezvoltarea vorbirii (curs practic) – Anul I, MO2 Cultură și civilizație chineză – Anul II, Literatura chineză modernă – Anul II, Literatura chineză contemporană – Anul III, MO4 Cultură și civilizație chineză – Anul III.
La Facultatea de Medicină Programul de studii de licență Medicină (toate cursurile) se va muta în online pentru toți anii de studiu.
La Facultatea de Științe Socio – Umane, este vorba despre: Programele de studii de licență și masterat din cadrul Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice, Sociologie (toate cursurile) – toți anii de studiu; Departamentul de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, toate cursurile la programele: Securitate și relații internaționale – master (Anii I, II), Managementul integrării europene și administrație publică – master (Anii I, II); Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, toate cursurile la programele de studii: PIPP limba română – licență (Anul I), Intervenții Educaționale în Școala Incluzivă – master (Anii I, II), Management Educațional – master (Anii I, II).
De asemenea, toți studenții programelor de licență și master de la Facultatea de Inginerie trec în mediul online, cu toate cursurile, iar la Facultatea de ȘAIAPM sunt vizate programele de master (toate cursurile) – Anii I și II. Cursurile de Analiză matematică (curs comun) și Fizică (curs comun), Anii I și II licență revin la modul de desfășurare față în față.

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ