Connect with us

Educatie

Începe Caravana ULBS pentru toți elevii și studenții din Sibiu

Ștefania Colpoș

Publicat

pe

Asociația Studenților în Psihologie Sibiu organizează în perioada 10 -13 mai Caravana ULBS, un eveniment dedicat elevilor de la liceele din Sibiu în cadrul căruia vor fi informați despre domeniile de specialitate de la fiecare facultate din cadrul Univeristății Lucian Blaga din Sibiu.

Elevii claselor a XI-a și a XII-a ai liceelor din Sibiu împreună cu studenții interesați de programele de masterat și doctorat din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu au ocazia de a participa la Caravana ULBS în perioada 10 – 13 mai, unde li se vor oferi informații despre fiecare specializare.

Standurile universitare vor fi amplasate pe data de 10 mai în Piața Mare, începând cu ora 12. La eveniment vor fi prezenți studenții facultăților din cadrul ULBS, profesorii și asociațiile studențești (ASCOR Sibiu, Solidus, CSD, ELSASibiu, OSD, OSM, OTB Sibiu, SSMHS și ASPS), precum și reprezenanți ai Consiliului Județean al Elevilor din Sibiu.

Evenimentul este realizat cu scopul de a informa viitorii studenți cu privire la domeniile de specialitate de la fiecare facultate, putând să participe la workshop-uri interactive alături de profesori și studenți pe parcursul următoarelor zile.