8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Concurs cu premii substanțiale organizat de APM Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu (APM) îi invită pe toți elevii din clasele IX – XII să participe la concursul de desene: „Lumea pe care ne-o dorim”, organizat cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită pe 5 iunie 2015.
Concursul se desfăşură în perioada 15 mai – 4 iunie. Astfel, înscrierea lucrărilor pentru concurs, în scopul preselecţiei are loc în perioada 18 – 22 mai și se face numai la sediile unităţilor de învăţământ de care aparţin elevii. În perioada 25 – 26 mai are loc preselecţia lucrărilor individuale, de către cadrele didactice din unităţile de învăţământ în care s-au înscris lucrările, iar în 27 și 28 iunie se va face înscrierea la APM Sibiu a lucrărilor preselectate de către cadrele didactice. Lucrările individuale vor avea specificate: numele autorului, şcoala, clasa şi cadrul didactic îndrumător. În 29 iunie aceste lucrări vor fi trece prin evaluarea finală de către organizatori, iar în 04 iunie, la ora 12:00 va avea loc acordarea premiilor la sediul APM Sibiu. „APM Sibiu va oferi premii substanțiale pentru cele mai bune lucrări din concurs. De asemenea, toți participanții vor primi diplome pentru recunoaşterea implicării într-o acţiune de mediu”, anunță reprezentanții instituției.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Victorie mare pentru FC Hermannstadt, 2-0 cu Petrolul

FC Hermannstadt a câștigat clar, 2-0, partida de joi seara disputată pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.Sibienii au testat...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect