19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Peste 600 de contestatii depuse la BAC

Cele mai citite

Un numar de 605 contestatii au fost depuse la examenul de bacalaureat in judetul SIbiu.
Potrivit Inspectoratului Școlar s-au depus 294 de contestații la Română, 173 la proba la alegere, 128 la Istorie și Matematică și 10 la Germană.
Acestea vor fi soluționate până în 16 iulie când trebuie să fie afișate rezultatele finale ale acestui examen.
Înaintea contestațiilor, promovabilitatea în județ a fost de 77,69 %,  județul mentinându –se, ca şi anul trecut, pe locul IV la nivel national, dar în creştere cu 0,09% faţă de anul precedent.
Pe primele trei locuri în ierarhia judeţului Sibiu cu rezultate foarte bune la exameul de bacalaureat se situează Colegiul Naţional “O.Goga” Sibiu, Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” Sibiu şi Colegiul Naţional „Gh. Lazăr” Sibiu.
„2 eleve din judeţul Sibiu (Cristina Maria Făgeţan şi Alexandra Maria Simion– absolvente ale Colegiului Naţional „Gh. Lazăr” Sibiu) au obţinut media 10 la acest examen al maturităţii lucru care ne bucură şi ne face să fim mândri de rezultatele elevilor nostri, de calitatea muncii profesorilor şi directorilor din judeţul nostru”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Sibiu. 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect