8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Cinci note de zece la Titularizare

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cinci candidați care au susținut examenul de titularizare în județul Sibiu au reușit să obțină note de zece, în timp ce alți 73 de dascăli nu au obținut nici nota cinci. Înaintea contestațiilor, promovabilitatea în județ este de 83,11 la sută.

Publicitate

Potrivit rezultatelor exameneului de titularizare centralizate de către Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, un număr de cinci candidați au reușit să obțină note de zece. Este vorba despre două lucrări la disciplina Istorie (Boșoteanu Bogdan și Moldovan Sebastian), o lucrare la Matematică (Tănase Carmen Ioana), o lucrare la Teologie Ortodoxă (Miclăuș Ștefan Ioan) și lucrarea unui învățător (Isac Maria Livia).

De asemenea, au fost obținute 86 de note cuprinse între 5 și 5.99, 69 de note cuprinse între 6 și 6.99, 97 de note cuprinse între 7 și 7.99, 74 de note cuprinse între 8 și 8.99 și 33 de note cuprinse între 9 și 9.99.

Publicitate

Au fost evaluate 438 de lucrări scrise ale candidaţilor din județul Sibiu. O lucrare la Educație fizică și sport a fost anulată. Promovabilitatea în județul Sibiu este de 83.11%”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Sibiu.
Potrivit acestora, contestaţiile la notele obţinute pot fi depuse la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, miercuri, până la ora 21.00 și joi până la ora 15.00.
Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi făcute publicate în data de 3 august 2016.

În județul Sibiu s-au înscris 575 de candidați, dar 78 au absentat. Un candidat a fost eliminat în timpul susținerii probei.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect