1.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Miss și Mister cadet 2016, la AFT

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Toamna se numără Miss și Mister Boboc, iar la finele săptămânii trecute, Academia Forțelor Terestre (AFT) din Sibiu a dăruit numărătoarei, talentata pereche de Miss și Mister Cadet 2016. Balul Bobocilor, organizat de către studenții Corpului Cadeților „General Maior Nicolae Uscoi”, a avut loc în Aula Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, la eveniment fiind prezent și șeful Statului Major al Forțelor Terestre, gl.lt. Dumitru Scarlat.
Călătorie în jurul lumii, alături de cadeții AFT.
Tema aleasă de organizatori a fost „Călătorii în jurul lumii”, iar provocarea de a călătorii a fost acceptată de către opt perechi de cadeți, care și-au etalat talentul și abilitățile în fața juriului, colegilor, profesorilor și instructorilor.
Pe parcursul serii, atmosfera a fost întreținută atât de probele haioase pe care candidații la Miss și Mister AFT le-au parcurs, cât și de momentele grupului de satiră și umor „QUO VADIS”, care a „obligat” publiul prezent să râdă cu gura până la urechi. Printre invitații surpriză, s-au aflat și formația de muzică a studenților și trupa de dans „RELENTLESS”.
La finalul serii, titlul de Miss AFT 2016 a fost acordat studentei Alexandra Ionescu, iar titlul de Mister AFT studentului Gabriel Ciotlăuș. De asemenea, publicul a jucat rolulul de jurat, putând numi Miss și Mister Popularitate, titluri ce le-au revenit studentei Roberta Țapu și studentului Sebastian Răduleț.

Laura Denisia Matei, Jurnalism, anul III

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect