Acum citesti:
Spectacol caritabil pentru Roxi
Intreg articolul 2 minute de lectura

Spectacol caritabil pentru Roxi

Marți, 24 octombrie, de la ora 18:00, la Sala Thalia are loc spectacolul caritabil „Mergem împreună cu Roxi”. Evenimentul are loc pentru a o ajuta pe Roxana să strângă ultimii 20.000 de dolari necesari unei oprații pe care trebuie să o facă la începutul lunii noiembrie, la o clinică din Bangkok, Thailanda. Operația o ajută pe Roxana să meargă din nou, după mai bine de 4 ani.

Spectacolul va fi un mozaic artistic dedicat Roxanei. Florin Coșuleț va prezenta o piesă de teatru, Dr. Dan Orga Dumitriu va face o lectură deschisă din cartea sa „Fă Rai din ce ai”, iar trupa Andrada & WTM va oferi un concert de cover-uri. Nume ca Jan Oprișor, Sebastian Stan, Răzvan Năstăsescu vor urca marți seara pe scena Sălii Thalia. De asemenea, Școala de Arte Culturale va oferi un spectacol de balet.

În cadrul spectacolului va avea loc o tombolă cu premii. Acestea constau în cărțile „Fă Rai din ce ai” a medicului Dumitriu și „Pas cu Pas” a președintelui Klaus Iohannis, cu autograful autorilor. Tot ca premii vor fi oferite servicii de înfrumusețare și ședințe gratuite de consiliere psihologică și psihoterapie.

Biletul la eveniment și participarea la tombolă (care nu este obligatorie) costă câte 50 de lei. Toți banii vor fi donați Roxanei care va fi și ea prezentă în sală. De asemenea, se vor putea face donații în timpul spectacolului, pentru că, pe un ecran mare vor fi proiectate în permanență cele trei conturi ale fetei.

Roxana Elena Lupulețu are doar 27 de ani și este țintuită într-un scaun cu rotile. A ajuns în acestă zituație în urma unui tragic accident de ATV, ce s-a petrecut pe când Roxana avea 23 de ani. Acum șansa ei de a merge este clinica din Thailanda. Îi mai trebuie doar 20.000 de dolari.

Întreaga poveste a Roxanei o puteți citi AICI!

Pentru donații:

Lei: RO67BRDE330SV71101883300
Euro: RO56BRDE330SV79576023300

USD: RO94BRDE330SV97093463300

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.