Acum citesti:
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret organizează Gala Tineretului Sibian 2017
Intreg articolul 2 minute de lectura

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret organizează Gala Tineretului Sibian 2017

Evenimentul se va desfăşura marți, 12 decembrie 2017, începând cu orele 17, la Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG, care va fi gazda evenimentului. În cadrul galei vor fi decernate premii care vor răsplăti activitatea de tineret și sport depusă de- a lungul anului 2017 de asociații, instituții, grupuri nonformale, structuri sportive, alte structuri care au avut activități în aceste domenii. În domeniul tineretului vor fi decernate  premii care vor răsplăti activitatea de şi pentru tineret depusă de-a lungul anului 2017 de asociaţii, instituţii, grupuri nonformale şi alte structuri care s-au preocupat de a oferi tinerilor posibilitatea de a participa la activităţile  în folosul lor şi al comunităţii.
Premierea va fi intercalată cu momente artistice şi se va finaliza cu o reuniune a participanților, în sala Parter a Teatrului pentru Copii şi Tineret GONG.
Invitatul special al galei va fi Florin Chilian, un artist, un interpret iubit de tineri care îi va încânta pe toți cei prezenți în cadrul unui recital pregătit special pentru eveniment.
Vor fi acordate premii pentru următoarele categorii:

●Cel mai bun proiect de/pentru tineret

●Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret

●Cea mai activă organizaţie de/pentru tineret

●Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret

●Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret

●Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar

De asemenea vor fi acordate și câteva premii speciale celor care au susținut activitatea de tineret sibiană în 2017.

Parteneri: Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong, Casa de Cultură a Studenților Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Centrul de Tineret Sibiu, Asociaţia Colors, Asociația Dram Center 07, Asociaţia Internaţională de Tineret Become.
Parteneri media: Sibiu 100%, Eveniment TV, Eveniment FM, inoras.ro. Sponsori: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu.
Sponsori: Librăria Humanitas Constantin Noica- Sibiu, Decco Hobby Art Sibiu, Floraria Aqua Sibiu.

Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2017.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.