Acum citesti:
Cauți un loc de muncă? Ofertă foarte bogată în județul Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cauți un loc de muncă? Ofertă foarte bogată în județul Sibiu

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în aceste zile un număr de 2.404 locuri de muncă vacante oferite de 104 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 287 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută, printre altele, inginer chimist, administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, logistician gestiune flux, programator, inginer de sistem software, programator sau specialist îmbunătățire procese, în timp ce 2.117 sunt pentru persoane fără studii superioare.

99 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 109 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 267 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 20 de locuri de muncă pentru ingineri instalații pentru construcții. 21 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 9 locuri de muncă sunt pentru manipulanți mărfuri. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la paznici, unde sunt oferite 16 joburi, 31 de locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 47 de posturi pentru electricieni și 35 de joburi pentru operator la mașini-unelte cu comandă numerică. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.