Acum citesti:
Scandal într-un fast-food din oraș, trei indivizi au agresat clienții
Intreg articolul 2 minute de lectura

Scandal într-un fast-food din oraș, trei indivizi au agresat clienții

Scandal într-un fast-food din oraș, trei indivizi din Roșia au agresat și înjurat clinții localului. Doi clienți au sunat la 112 și au alertat polițiștii iar scandalagiii au ost prinși după câteva zile și reținuți.

”La Poliția Municipiului Sibiu a fost înregistrată plângerea a doi sibieni care reclamau faptul că, în noaptea de 29 octombrie, în jurul orei 03,00, în timp ce se aflau în incinta unei societăți comerciale de alimentație publică din municipiul Sibiu, au fost agresați fizic și verbal de trei persoane necunoscute de sex masculin. Ca urmare a investigațiilor derulate la nivelul Biroului de Investigații Criminale, în data de 8 noiembrie s-a reușit identificarea și prinderea a trei bărbați bănuiți de săvâșirea agresiunilor.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Cei trei tineri, cu vârste între 17 și 25 de ani au fost reținuți de către polițiști iar apoi duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă însă magistrații de la Judecătoria Sibiu au decis ca indivizii să fie plasați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile Ei sunt cercetați penal pentru loviri și alte violențe dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.