fbpx
Acum citesti:
200 de lucrări selectate de la artiști fotografi din 50 de țări, la Salonul Internaţional de Artă Fotografică
Intreg articolul 2 minute de lectura

200 de lucrări selectate de la artiști fotografi din 50 de țări, la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

Toți iubitorii de fotografie sunt invitați mâine, 12 noiembrie, de la ora 12.00 la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu pentru a vedea vernisajul ediției a 18-a a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu 2017. Vizitatorii pot admira până în 30 noiembrie, 200 de lucrări selectate de la artiști fotografi din 50 de țări, de pe întregul mapamond. Salonul poate fi vizitat în mod gratuit, în timpul programului prevăzut de Centrul de Informare Turistică, de luni până vineri între orele 9.00-17.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 9.00-13.00. 

La eveniment vor fi prezenți președintele și vicepreședintele Federației Luxemburgheze de Artă Fotografică, respectiv Fernand Braun și Yvon Piazza, precum și președintele Federației Române de Artă Fotografică, Eugen Negrea, alături de reprezentantul Romȃniei la Federația Internațională de Artă Fotografică, Balasi Csaba (MFIAP). Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT și Casa de Cultură a Studenților Sibiu.

În urmă cu 35 de ani, prof. Gheorghe Lăzăroiu a sfidat îngrădirile sistemului, lansând pe piața internațională un eveniment fotografic ce avea să dăinuiască și în noul mileniu, la un nivel calitativ de invidiat. După evaluarea ediției precedente, Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu își menține cota de 5 stele – ceea ce reprezintă un maximum posibil.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.