Acum citesti:
Jandarmii au amendat doi protestatari pentru că au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD
Intreg articolul 2 minute de lectura

Jandarmii au amendat doi protestatari pentru că au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD

Două persoane au fost conduse la secție de jandarmi, duminică seara, după ce au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD, în timpul protestului împotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, precum și a proiectelor de modificare a legilor Justiției, scrie Agerpres. Potrivit unor surse din jandarmerie, cei doi protestatari au fost fost luați din fața sediului PSD și vor fi amendați pentru că ar fi încălcat Legea 61/1991, art. 2, pct. 4, care prevede că „aruncarea asupra unei persoane, construcții sau mijloc de transport cu obiecte de orice fel, (…) se sancționează contravențional cu sume de la 100 la 500 de lei”.

Protestul organizat duminică seară în București, la care au participat peste o mie de persoane, s-a încheiat în jurul orei 22,00, după ce manifestanții s-au deplasat din Piața Victoriei, la sediul PSD.
Peste o mie de persoane au plecat în marș, în jurul orei 19,00, de la Piața Victoriei către sediul PSD de pe șoseaua Kiseleff. Jandarmii au încercat să îi comaseze pe protestatari pe o singură bandă de circulație, însă aceștia au ocupat șoseaua Kiseleff, circulația rutieră fiind restricționată între Arcul de Triumf și Piața Victoriei.
FOTO – stirileprotv.ro

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.