Acum citesti:
Weekend cu șoferi băuți
Intreg articolul 2 minute de lectura

Weekend cu șoferi băuți

Polițiștii au găsit în trafic șoferi băuți și în acest sfârșit de săptămână . Trei bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți de agenții de la rutieră iar aceșta au constatat că au consumat alcool.

În Avrig, pe strada Stadionului, polițiștii au au oprit un bărbat de 39 de ani, din Tălmaciu iar în urma testării, oameii legii au descoperit că șofeul era băut. Avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere sub influența alcoolului.

În Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control o mașină condusă de un localnic de 73 de ani iar în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul permisul de conducere suspendat după ce în urmă cu aproape o lună a fost depistat conducând cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Însă, polițiștii au descoperit că bărbatul ea și de această dată băut, etilotestul arătând același rezultat, de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. La dosarul penal deja întocmit pe numele șoferului, au fost adăugate acum alte două infracțiuni.

Un alt șofer prins băut de polițiști este un bărbat de 53 de ani din localitatea Mândra. A fost oprit pentru control iar în urma verificărilor, polițiștii au descoperit că avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.