Acum citesti:
Tânăr de 18 ani, fără permis, s-a izbit cu mașina într-un stâlp. A fugit de la fața locului împreună cu pasagerii
Intreg articolul 2 minute de lectura

Tânăr de 18 ani, fără permis, s-a izbit cu mașina într-un stâlp. A fugit de la fața locului împreună cu pasagerii

Un tânăr de 18 ani, din satul Nou, fără permis de conducere, s-a izbit cu mașina într-un stâlp de electricitate. A fugit apoi de la fața locului împreună cu cei doi pasageri, unul dintre ei minor. Mașina nu era înmatriculată și aparținea unuia dintre cei doi prieteni ai tânărului.

”În localitatea Nou, un localnic în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe strada Principală și, pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma evenimentului, conducătorul auto împreună cu cei doi pasageri care îl însoțeau au abandonat autoturismul și au fugit.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Ulterior, tânărul de 18 ani care a condus mașina s-a dus la spital iar prietenul său, de 17 ani, care este și proprietarul autoturismului, s-a prezentat la Spitalul de Pediatrie. Cei doi le-au spus medicilor că au căzut dintr-o căruță. În același timp, cel de-al doilea pasager, de 19 ani, a chemat ambulanța și a declarat că a fost implicat într-una ccident rutier cu o mașină.

Polițiștii au îînceput apoi cercetările și au descoperit ce s-a întâmplat defapt. ”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, aspect cunoscut de către proprietarul autoturismului, mașina fiind neînmatriculată.” a mai spus Elena Welter

Tânărul de 18 ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Proprietarul mașinii s-a ales și el cu dosar penal pentru încredințarea unui autovehicul spre a fi condus unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis dar și pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.