Acum citesti:
Vin ninsorile în Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Vin ninsorile în Sibiu

Din această după amiază vremea începe să se strice. Meteorologii au anunțat intensificări ale vântului, lapoviță și chiar ninsoare. Astfel, din acestă noapte și până miercuri, 22 noiembrie, la ora 18:00 sunt anunțate ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în zona joasă.

„În intervalul menţionat, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

În zonele joase vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie). În după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (20/21 noiembrie), vântul va continua să prezinte intensificări la munte, în special la altitudini de peste 1700 m, cu rafale de peste 90…100 km/h”, se arată în comunicatul emis de meteorologi. 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.