Acum citesti:
Container pentru curățarea echipamentelor, la ISU Sibiu
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Container pentru curățarea echipamentelor, la ISU Sibiu

ISU Sibiu a primit un container pentru curățarea echipamentelor, așa numita linie tehnică destinată întreținerii echipamentelor individuale de protecție.

Aceasta are rolul de a asigura igienizarea, curățarea și dezinfectarea echipamentului individual de protecție și uscarea acestuia.

Containerul cuprinde: maşină de spălat industrială (capacitate 240 de litri), care poate fi utilizată pentru igienizarea costumelor de protecţie, bocancilor, cizmelor, mănuşilor, căştilor, aparatelor de respirat, măştilor faciale, costumelor de protecţie chimică etc; uscător pentru echipamentele spălate, pentru reducerea timpului de uscare la aproximativ o oră; cabină de uscare; compresor de înaltă presiune pentru încărcarea buteliilor cu aer comprimat, dar și dispozitive pentru curățarea și igienizarea aparatelor de respirat individual; banc de lucru pentru călcarea echipamentelor și dulapuri cu rastele, pentru depozitare.

Containerul este izolat, are sistem de climatizare, sisteme de iluminare în interior şi la exterior şi este prevăzut cu două uşi de acces şi două ferestre.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.