Acum citesti:
Eliberat datorită recursului compensatoriu, un bărbat și-a omorât vecinul
Intreg articolul 2 minute de lectura

Eliberat datorită recursului compensatoriu, un bărbat și-a omorât vecinul

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, s-a întors după gratii, după ce, în urma unei discuţii aprinse, acesta şi-a omorât vecinul, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bărbatul din Frăţeşti, care a fost arestat pentru omor, fusese eliberat din închisoare în luna octombrie, după ce a ispăşit aproape şapte ani pentru violare de domiciliu şi vătămare corporală gravă.

Constantin Şuţă, comisar şef în IPJ Giurgiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul de 42 de ani a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore pentru omor, iar magistraţii Tribunalului Giurgiu au dispus arestarea preventivă a lui George Glonţ pentru 30 de zile. Glonţ a contestat decizia. Poliţiştii susţin că în data de 2 decembrie George Glonţ şi-a omorât vecinul, un bărbat de 52 de ani, în urma unui conflict spontan. „Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 42 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, care la data de 2 decembrie, în timp ce se afla la locuinţa unui consătean, de 52 ani, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător, în urma cărora bărbatul a decedat. Agresorul a fost identificat şi depistat la scurt timp de la producerea faptei de către poliţişti”, a spus Constantin Şuţă.

La rândul său, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Andreea Nadin Albu a declarat că bărbatul este acuzat de omor. „Este inculpat pentru infracţiunea de omor. A fost arestat pentru 30 de zile”, a spus prim-procurorul.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul a fost eliberat în baza legii recursului compensatoriu în luna octombrie. Acesta s-a aflat în închisoare în ultimii şapte ani, după ce a fost condamnat la opt ani pentru violare de domiciliu şi vătămare corporală gravă.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.