Acum citesti:
FOTO: Carne expirată, haine, încălțăminte și cosmetice contrafăcute descoperite de polițiști
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO: Carne expirată, haine, încălțăminte și cosmetice contrafăcute descoperite de polițiști

Polițiștii împreună cu inspectorii sanitar veterinari au făcut în ultimele zile controale ample în rândul comercianților. Au fost descoperite nenumărate nereguli iar oamenii legii au confiscat bunuri și produse alimentare în valoare de peste 30.000 de lei. S-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice contrafăcute, dar și carne expirată scoasă la vânzare.

IPJ Sibiu”În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Sibiu au organizat și desfășurat ample acțiuni de prevenire și combatere a activităților comerciale ilicite în municipiul Sibiu și în localitățile limitrofe. 19 agenți economici au fost verificați, a fost constatată o infracțiune, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale și s-au confiscat bunuri și produse alimentare în valoare de peste 30.000 de lei.Cu această ocazie, în cazul a 12 unități comerciale au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 61.000 de lei.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

În urma controalelor, s-au găsit peste 200 de kilograme de carne și produse din carne care erau expirate. Întreaga cantitate, în valoare de 3.500 de lei, a fost confiscată. Polițiștii au descoperit și doi bărbați care vindeau în Târgul Obor haine, încălțăminte și produse cosmetice contrafăcute.  Cei doi bărbați, de 38 de ani, din județul Dolj, aveau asupra lor pentru comercializare marfă în valoare de 27.000 de lei.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.