Acum citesti:
„SIBIU 825”, proiecție-eveniment la Astra Film Cinema
Intreg articolul 2 minute de lectura

„SIBIU 825”, proiecție-eveniment la Astra Film Cinema

Filmul „Sibiu 825”, în regia lui Dumitru Budrala, unul dintre cele mai vizionate filme de la ediția de anul acesta a Astra Film Festival, va fi proiectat la cererea publicului, vineri 8 decembrie, ora 19, la Astra Film Cinema în Piața Mică numărul 11.

Proiectia se adreseaza tutror celor care doresc sa revadă povestea orașului în care a luat ființă Astra Film sau celor care nu au văzut-o pana acum. Documentarul este o cronică istorică a Sibiului, care înaintează prin timp, radiografiind etapele înfloritoare, dar și pe cele de mare cumpănă pe care le-a traversat orașul de pe Cibin, de la începuturi până în prezent, de-a lungul celor aproape nouă secole de existență.

Sibiu 825 a fost lansat pe 16 octombrie 2017 și își dorește să trezească interesul față de bogata poveste a acestui spațiu urban minunat, care s-a păstrat de sute de ani. Proiecția filmului de 26 de minute ce surprinde momente importante din istoria orașului va avea loc în prezența regizorului și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Mai multe informații pot fi obținute la telefonul 0269.202.430.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.