Acum citesti:
Aproape 1.300 de joburi pentru șomerii din Sibiu și județ
Intreg articolul 2 minute de lectura

Aproape 1.300 de joburi pentru șomerii din Sibiu și județ

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.272 locuri de muncă vacante oferite de către 62 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 125 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută printre alteleagent vânzări, asistent manager, contabil, funcţionar administrativ,inginer chimist, inginer mecanic,inginer textile, pielărie, medic stomatolog, muzeograf, programator, revizor contabil sau şef coloană auto, în timp ce 1.147 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

59 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 10 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 179 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 20 de locuri de muncă pentru ingineri instalații pentru construcții. 20 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 50 de locuri de muncă sunt pentru marochineri-confecționeri marochinărie, după comandă. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la paznici, unde sunt oferite 10 joburi, 20 de locuri de muncă fiind oferite și pentru turnători ornamentaliști. În același timp sunt oferite 40 de posturi pentru electricieni și 18 joburi pentru operator la mașini-unelte cu comandă numerică. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.