13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Mașină posibil căzută în Olt, căutată de pompierii din Sibiu

Cele mai citite

ACTUALIZARE LUNI ORA 10 – Pompierii sibieni au reluat căutările autoturismului despre care se spune că ar fi căzut în râul Olt. Pompierii intervin cu o autospecială, un autocamion, două bărci, o autospecială de Descarcerare și o autospecială SMURD.
Polițiștii și pompierii sibieni au intrat în alertă, în noaptea de duminică spre luni, după ce un apel la 112 anunța faptul că un autoturism ar fi căzut în râul Olt. „Pe Drumul Național 7, la kilometrul 248, în afara localității Boița, s-a anunțat că un autoturism ar fi căzut în râul Olt”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
Echipaje ale ISU Sibiu au început imediat căutările. „Pompierii au fost solicitați, duminică noaptea, să caute o mașină posibil căzută în Olt. S-a intervenit cu o autospecială de Descarcerare și o autospecială SMURD, însă nu s-a găsit nimic. Căutările vor fi reluate în cursul zilei de luni”, transmite IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect