Acum citesti:
Pedofilul din București este polițist și a fost prins în această dimineață
Intreg articolul 2 minute de lectura

Pedofilul din București este polițist și a fost prins în această dimineață

Bărbatul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti se numește Eugen Stan și a fost prins luni dimineaţă. La audieri, el a recunoscut faptele, scrie News.ro. Conform surselor publicației, bărbatul ar fi agent la Brigada Ruieră.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva”, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră”. Se pare că Eugen Stan lucrează în cadrul acestui departament din august 2010, înainte fiind jandarm în cadrul Jandarmeriei București. El este căsătorit şi are o fiică majoră.

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului. Acesta ar fi agresat sexual, vineri dimineață, doi minori în vârstă de cinci şi nou ani, în liftul unui bloc din Drumul Taberei.  Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.