Acum citesti:
Peste 1.000 de joburi pentru sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.000 de joburi pentru sibieni

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile un număr de 1.015 locuri de muncă vacante oferite de către 50 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite, 47 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv agent vânzări, expert inginer textile, pielărie, grafician, inginer chimist, inginer mecanic,inginer textile, pielărie, inspector resurse umane, manager, proiectant inginer mecanic, şef serviciu sau specialist în achiziţii, în timp ce 968 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

11 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 50 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele si înlocuitori. Alte 191 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 10 locuri de muncă pentru ingineri instalații pentru construcții. 41 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 5 locuri de muncă sunt pentru marochineri-confecționeri marochinărie, după comandă. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la pavatori, unde sunt oferite 10 joburi, 10 locuri de muncă fiind oferite și pentru turnători ornamentaliști. În același timp sunt oferite 17 posturi pentru electricieni și mai multe joburi pentru operator la mașini-unelte semiautomate și automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.