Acum citesti:
Prins după ce a furat o tabletă și bani dintr-o mașină
Intreg articolul 2 minute de lectura

Prins după ce a furat o tabletă și bani dintr-o mașină

În cursul zilei de joi, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Mediaș au reținut un bărbat bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, ar fi sustras o tabletă și suma de 120 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Mediaș. În cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților desfășurate de către Biroul de Investigații Criminale Mediaș, în data de 11 ianuarie , s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, în jurul orei 23, ar fi folosit chei potrivite pentru a deschide un autoturism parcat pe strada Cibin din Mediaș, din care ar fi sustras o tabletă și suma de 120 de lei.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 12 ianuarie să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.