fbpx
Acum citesti:
Cei doi oameni salvați din locuința cuprinsă de flăcări au fost scoși de polițiști
Intreg articolul 2 minute de lectura

Cei doi oameni salvați din locuința cuprinsă de flăcări au fost scoși de polițiști

Ce doi oameni salvați azi noapte din locuința cuprinsă de flăcări au fost salvați de polițiști. Do agenți de ordine publică au intervenit de urgență și au spart ușa salvându-i ep cei doi oameni care erau prăbușiți pe jos în garsoniera inundată de fum.

”În jurul orei 01,30, agentul șef adjunct Călin Sinea și agentul șef adjunct Adrian Vulcu din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au fost îndrumați, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, să intervină pentru a acorda sprijin echipajelor de pompieri solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu după ce o femeie a sesizat că dintr-o garsonieră de pe strada Siretului iese fum dens. Ajunși la locul intervenției inaintea echipajelor specializate din cadrul  ISU Sibiu, polițiștii au spart ușa de acces și au pătruns în locuință după ce au auzit strigătele de ajutor ale uneia dintre persoanele aflate în interior.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Cele două persoane, o femeie și un bărbat, au fot găsite prăbușite în locuință, aproape inconștiente din cauza fumului dens și înnecăcios. Polițiștii i-au scos pe cei doi și i-au așezat într-o zonă aerisită, astfel încât, după sosirea echipajelor medicale și transportarea lor la spital, victimele și-au revenit, fiind acum în afara oricărui pericol.

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.