Acum citesti:
Trei incendii au avut loc în timpul nopții
Intreg articolul 1 minute de lectura

Trei incendii au avut loc în timpul nopții

Trei incendii au avut loc în timpul nopții, pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge focurile. Din fericire, nu au fost victime în nici unul din cazuri. Primul incendiu a izbucnit aproape de miezul nopții la o clădire în cosntrucție de pe Șoseaua Alba Iulia. Au luat foc mai multe cabluri electrice iar pompierii au stins flăcările înainte de a se extinde. Pentru a evacua fumul pompierii au fost nevoiți să spargă geamurile. Focul a pornit de la aparate electrice de încălzit, lăsate sub tensiune.

În localitatea Rusciori, pompierii au fost solcitați să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Întreg acoperișul a fost distrus de foc dar din fericire, nu au fost victime. Din primele verificări ale pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum neizolat.

Un alt incendiu a izbucnit în cursul nopții, la o societate din localitatea Cristian care produce bărci. Focul a cuprins acoperișul clădirii și a ars mocnit fără flacără. Pompierii au stins incendiul iar din primele verificări acesta s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.