Acum citesti:
Au spart două firme și o locuință într-o noapte. Polițiștii i-au prins rapid
Intreg articolul 2 minute de lectura

Au spart două firme și o locuință într-o noapte. Polițiștii i-au prins rapid

În cursul zilei de marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut doi bărbați cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Poliția Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 5 spre 6 februarie, persoane necunoscute au pătruns în sediul a două societăți comerciale și într-o locuință de pe raza municipiului de unde au sustras băuturi alcoolice, o bicicletă și suma de 31 de lei.

În urma cercetărilor demarate pe linia săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de 6 februarie, polițiștii medieșeni au identificat și prins doi localnici cu vârsta de 20, respectiv 27 de ani, bănuiți că, în noaptea de 5 spre 6 februarie ar fi sustras bunuri din cele două societăți comerciale și din locuință.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, Biroul de Investigații Criminale în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.