Acum citesti:
Peste 1.700 de locuri de muncă în Sibiu și județ
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.700 de locuri de muncă în Sibiu și județ

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.733 locuri de muncă vacante oferite de către 99 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 102 se adreseaza persoanelor cu studii superioare. Se caută, printre altele, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer de sistem software, inginer producție, administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, logistician gestiune flux sau programator, în timp ce 1.631 de locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare.

47 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 50 de posturi sunt oferite pentru confecționeri articole din piele și înlocuitori. Alte 308 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 20 de locuri de muncă pentru ingineri instalații pentru construcții. 26 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 45 de locuri de muncă sunt pentru marochineri-confecționeri marochinărie, după comandă. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la paznici, unde sunt oferite 10 joburi, 22 de locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 30 de posturi pentru electricieni și 90 de joburi pentru operator la mașini-unelte semiautomate și automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.