Acum citesti:
Ofertă bogată de joburi: Peste 1.100 de postri pentru șomerii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ofertă bogată de joburi: Peste 1.100 de postri pentru șomerii sibieni

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.110 locuri de muncă vacante oferite de către 95 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 74 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv analist calitate, asistent manager,consilier administraţie publică, designer industrial, expert inginer textile, pielărie, inginer producţie, inginer de sistem în informatică sau inspector resurse umane, în timp ce 1.073 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

17 joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 40 de posturi sunt oferite pentru confecționeri-asamblori articole din textile. Alte 174 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 11 locuri de muncă pentru inspectori/referenți resurse umane. 35 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 25 de locuri de muncă sunt pentru marochineri-confecționeri marochinărie, după comandă. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la paznici, unde sunt oferite 10 joburi, 18 locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 14 posturi pentru electricieni și 62 de joburi pentru operator la mașini-unelte semiautomate și automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.