Acum citesti:
FOTO-VIDEO: Incendiu violent la un supermarket din Mediaș
Intreg articolul 1 minute de lectura

FOTO-VIDEO: Incendiu violent la un supermarket din Mediaș

UPDATE – Pagubele cauzate de focul izbucnit la depozitul Crrefour din Mediaș sunt impresionante. În urma incendiului au ars materiale textile, carton, hârtie, o cameră frigorifică și  camera serverelor. Suprafața totală afectată a fost de aproximativ 250 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul” a declaratRamona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiu violent la un supermarket din Mediaș. Flăcările au cuprins depozitul magazinului iar pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge focul. Din fericire, în magazin nu erau oameni și nu sunt victime.

”Incendiul se manifestă la depozitul de marfă al market-ului Carrefour din Mediaș. Arde cu flacără în interiorul depozitului iar magazinul este inundat cu fum. Nu sunt persoane surprinse. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați. Pompierii acționează pentru limitarea propagării incendiului și stingerea acestuia.” a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Pompierii itervin cu mai multe autospeciale cu apă și spumă dar și o autospecială pentru lucru la înălțime.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.