Acum citesti:
FOTO: Surpriză de 8 martie pentru bunicuțele din cămin
Intreg articolul 2 minute de lectura

FOTO: Surpriză de 8 martie pentru bunicuțele din cămin

Există femei care nu își au copiii aproape de 8 martie iar altele nu au avut niciodată copii așa că pentru ele, ziua mamei nu vine cu flori și îmbrățișări. Este cazul femeilor care locuiesc în caminele de vârstnici.  La bunicuțele de acolo s-au gândit însă micuții de la o grădiniță din oraș. Copiii au pregătit cadouri, poezii și cântecele și au vizitat Căminul de Persoane Vârstnice de pe Strada George Coșbuc.
Femeile din cămin s-au strâns în sala mare unde i-au primit cu emoție pe copiii de la Grădinița Nr. 7 din Sibiu. Cei mici, împreună cu educatoarea lor, Camelia Cosma Stoiță, au pregătit o mică serbare cu cântecele și poezii specifice primăverii și zilei de 8 martie. Bunicuțele din cămin au ascultat cu atenție fiecare vers spus de micuți, amintindu-și de proprii lor copii.  ”Foarte mult ne-am bucurat de surpriza copiilor. Băiatul meu e plecat în Anglia, țin legătura cu el, ne auzim des dar acum nu e aici. I-am ascultat pe copii și mi-am amintit de băiatul meu când era mic. Mi-au umplut sufletul de bucurie.” ne-a povestit o doamnă, cu ochii în lacrimi.
Emoțiile au fost însă și mai mari când cunoscutul interpret de muzică populară, Traian Stoiță, a cântat o melodie specială, dedicată mamelor.
Copiii de la gradiniță au pregatit pentru femeile din cămin și daruri, felicitari lucrate cu mânuțele lor, flori și ciocolată.
vlcsnap-2018-03-08-16h34m34s921
vlcsnap-2018-03-08-16h33m07s749
vlcsnap-2018-03-08-16h35m24s885
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.