Acum citesti:
3 bărbați condamnați la închisoare, reținuți de polițiștii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

3 bărbați condamnați la închisoare, reținuți de polițiștii sibieni

În cursul zilei de vineri, polițiștii sibieni au desfășurat o acțiune de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag executării pedepsei impuse de instanță, pe raza județului Sibiu. Cu această ocazie au fost depistați trei bărbați pe numele cărora instanțele au emis mandate de arestare.

În municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Alba, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea prezentării în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru confirmarea mandatului.

Pe raza localității Bârghiș, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în județul Mureș, pe numele căruia Judecătoria Ludoș (județul Mureș) a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 120 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Pe raza localității Cisnădie, polițiștii au identificat și prins un localnic în vârstă de 41 de ani, pe numele căruia Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an și 11 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.