Acum citesti:
Băut și fără permis conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false
Intreg articolul 2 minute de lectura

Băut și fără permis conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false

Un bărbat din Cristian a fost oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină și s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni. Omul era băut și conducea o mașină neînmatriculată, cu numere false, iar mai mult decât atât polițiștii au constatat că șofeurl nu are nici permis de conducere.

”Polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Cristian. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals. Mai mult decât atât, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului dar și pentru conducerea pe drumurile pubilce a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

Un alt șofer fără permis s-a urcat băut la volan. El are doar 21 de ani și a fost oprit de oamenii legii care au constatat că acesta are o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit și lui dosar penal pentru două infracțiuni.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.