Acum citesti:
Delgaz Grid a investit anul trecut 20 de milioane de lei în judeţul Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

Delgaz Grid a investit anul trecut 20 de milioane de lei în judeţul Sibiu

Delgaz Grid a investit anul trecut în judeţul Sibiu circa 20 milioane de lei pentru creşterea siguranţei şi calităţii serviciilor de distribuţie a gazelor naturale. La nivelul judeţului au fost modernizaţi peste 100 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în mai multe localităţi, cele mai importante investiţii fiind derulate la Sibiu, Sadu, Şura Mică, Bazna, Mediaş, Bungard, Arpaşu de Jos şi Armeni. În municipiul Sibiu au fost înlocuiţi circa 17,5 kil-ometri de conducte şi branşamente de gaze naturale fiind investiţi 6,8 milioane de lei.

“Clienţii sunt prioritatea noastră şi ei sunt cei care vor beneficia de efectele modernizării infrastructurii de distribuţie. Investim an de an sume im-portante, iar reuşita noastră înseamnă să avem tot mai mulţi clienţi care se bucură de confortul dat de gazele naturale sau electricitate, asigurate la parametri superiori de calitate. Vom continua să investim masiv chiar dacă uneori aceasta poate însemna şi unele inconveniente pentru cetăţeni, însă important este că în urma acestor lucrări se obţine siguranţă şi confort”, a spusCsulak Ferenc, Director General Delgaz Grid.

Pentru 2018, Delgaz Grid are programate în judeţul Sibiu învestiţii de circa 5,4 milioane de lei pentru înlocuirea a circa 22 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale. Compania are în vedere lucrări de investiţii la Sibiu, Mediaş, Sebeşul de Jos, Sebeşul de Sus, Şura Mică dar şi în alte locali-tăţi. Totodată, alte noi proiecte de investiţii sunt în dezvoltare la acest mo-ment.

În total, anul trecut Delgaz Grid a investit circa 450 milioane de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă alocată în acest scop de la intrarea pe piaţa românească a Grupului E.ON, în anul 2005. Pentru 2018, Delgaz Grid şi-a propus să investească peste 494 milioane de lei, destinaţi în cea mai mare parte modernizării reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice. Totodată, compania va continua să deruleze campanii de informare a populaţiei privind utilizarea corectă şi în condiţii de siguranţă a surselor de energie.

Delgaz Grid, companie din cadrul Grupului german E.ON, deserveşte peste 3 milioane de clienţi şi operează reţea de gaze naturale în lungime de peste 22.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord a României: Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău și o reţea de electricitate de peste 81.000 km în şase judeţe din Moldova Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.