Acum citesti:
Ninge și va mai ninge!
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ninge și va mai ninge!

Vremea continuă să fie rece și capricioasă. Meteorologii au emis o informare cum că în intervalul 21 – 22 martie, până la  ora 15:00 vor fi ninsori moderate cantitativ și polei.

„În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a regiunii. În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala pe arii extinse precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă mai consistent în zona Carpaților Meridionali și de Curbură”, se arată în comunicat. De asemenea, pentru joi, 22 martie, ora 15:00 și până vineri, 23 martie, ora 20:00 este emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și, din nou, vreme deosebit de rece.

„În zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie de 45…55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată. Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în sud-estul regiunii, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig”.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.