Acum citesti:
UPDATE: O tânără de 25 de ani a căzut de pe zidul Podului Minciunilor
Intreg articolul 2 minute de lectura

UPDATE: O tânără de 25 de ani a căzut de pe zidul Podului Minciunilor

UPDATE: Tânăra de 25 de ani este din județul Timiș. Aceasta este acum internată la Spitalul Județean, la secția de ortopedie. Din fericire, starea ei este stabilă însă are fractura la o vertebră. Medicii nu i-au prelevat probe pentru a stabili dacă a fost băută pentru că nu se simțea că ar fi consumat alcool.

Știrea inițială.

O tânără de 25 de ani a căzut în gol de pe o scară a Podului Minciunilor, de la o înălțime de 3 metri. Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la fața locului și -a acordta primul ajutor tinerei, după care aceasta a fost transportată la spital.

”Printr-un apel la 112 se anunța faptul că o persoană a căzut de pe o scară de sub Podul Minciunilor. Ajunși la fața locului, paramedicii și medicul SMURD au găsit o tânăra, în vârstă de aproximativ 25 de ani, conștientă, care a căzut de pe marginea rampei ce duce la Podul Minciunilor, de la o înălțime de aproximativ 3 metri, la distanță de cațiva metri de Podul Minciunilor. Echipajul SMURD a evaluat medical și acordat ingrijiri de urgență tinerei, care prezenta multiple traumatisme toracice și de bazin, după care a transportat-o la UPU.” a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

Se fac acum verificări pentru a se stabili cum s-a produs acest accident însă se ia în calcul și varianta ca tânăra să fi fost în stare de ebrietate.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.