Acum citesti:
Pompierii au găsit cadavrul unui bărbat în Olt, este posibil să fie bărbatul căutat de o săptămână
Intreg articolul 1 minute de lectura

Pompierii au găsit cadavrul unui bărbat în Olt, este posibil să fie bărbatul căutat de o săptămână

Pompierii au găsit cadavrul unui bărbat în Râul Olt. Este posibil să fie bărbatul din Cârța dispărut de acasă duminică seară. Timp de șase zile, pompierii au căutat cu o barcă în râul Olt și abia acum au reușit să găsească trupul neînsuflețit al omului.

”Echipajul de pompieri a recuperat din apa răului Olt, o persoană de sex masculin, urmând ca, mai departe, organele în drept să deruleze cercetări asupra identificării persoanei. Cadavrul a fost găsit în apropiere de locul unde s-au început căutările inițial.” a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentur necropsie iar în acest caz s-a deschis o anchetă pentru a se stabili cum a murit bărbatul.

Se presupune că este vorba de bărbatul de 43 de ani dispărut de acasă duminică seara după o ceartă cu soția. Fiul său a anunțat dispariția luni dimineață iar apoi localnicii au găsit pe malul Oltului câteva haine și o bicicletă care i-ar fi aparținut.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.