13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

„Frăția” pe marele ecran la Astra Film Cinema

Cele mai citite

Povestea unei echipe neobișnuite de fotbal din Berceni va fi redată de filmul “Frăția/ The Brotherhood” pe marele ecran de la Astra Film Cinema. Proiecția documentarului nu trebuie ratată joi, de la ora 19, la Astra Film Cinema.
În fotbalul românesc, zguduit de scandaluri de corupţie, la ASF Frăţia Bucureşti, o echipă din liga a cincea, funcţionează doar pasiunea pentru fotbal şi principiile egalităţii şi ale toleranţei. Fără atenţia presei, cu public aproape inexistent, cu un teren sărăcăcios şi buget adunat mână de la mână, echipa dă totul pe teren cu pasiune pentru fotbal şi respect faţă de adversari. Clubul este format în mare parte din etnici romi, cu singurul antrenor congolez din România, cu portar fără o mână şi patron care creşte capre pe teren pentru hrana jucătorilor.  “Frăţia” nu e un documentar despre fotbal, ci unul despre viață, sărăcie și pasiune pentru sport, un tablou al toleranței și al egalității de șanse.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Vremea în aprilie: temperaturi mai ridicate decât cele normale perioadei

Pe tot parcursul lunii aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.Săptămâna 1-8 aprilieValorile termice...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect