Acum citesti:
Administratorii unei firme de construcții reținuți pentru evaziune fiscală
Intreg articolul 1 minute de lectura

Administratorii unei firme de construcții reținuți pentru evaziune fiscală

Administratorii unei firme de construcții au fost reținuți de polițiști pentru evaziune fiscală. Aceștia nu au declarat venituri de 1,3 milioane de lei. Cei doi bărbați, unul din Sibiu iar celălalt din Brașov, vor fi prezentați instanței cu propuenre de arestare preventivă.

”În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal vizând săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, au identificat doi bărbați cu vârsta de 30, respectiv 32 de ani, domiciliați în județul Sibiu, respectiv Brașov, bănuiți că, în perioada 2013 – 2015, au desfășurat activități în domeniul construcțiilor fără a evidenția în contabilitatea fimei administrate veniturile obținute, în sumă de 1,3 milioane lei.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Cei doi bărbați au fost ridicați de polițiști astăzi și reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru evaziune fiscală însă polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.