Acum citesti:
Sibieni condamnați de instanțe, reținuți de polițiști
Intreg articolul 2 minute de lectura

Sibieni condamnați de instanțe, reținuți de polițiști

3 bărbați au fost reținuți, joi, de polițiști, după ce pe numele lor rxistau mandate de arestare, respectiv de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au identificat și prins un sibian în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de fals de monedă. Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile. Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Tot joi, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Benești, pe numele căruia Judecătoria Avrig a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 1 lună și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

În sfârșit, un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Avrig, a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Conform mandatului emis de Judecătoria Avrig, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.