Acum citesti:
Șofer fără permis reținut după ce a dat mită polițistului care l-a oprit
Intreg articolul 2 minute de lectura

Șofer fără permis reținut după ce a dat mită polițistului care l-a oprit

Un bărbat a fost reținut după ce i-a dat mită unui polițist ca să scape de dosarul penal pentru că a condus fără permis. I-a dat agentului 300 de euro și 1400 de lei însă polițistul nu s-a lăsat înduplecat și a anunțat procurorii. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie preznetat instanței cu propuenre de arestare preventivă.

”După ce au fost demarate cercetări pentru comiterea unei infracţiuni rutiere, numitul SMA i-a remis agentului constatator al infracţiunii rutiere sumele de 300 euro şi 1400 lei, cu titlu de mită, pentru ca poliţistul, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să îl ajute în scopul înlăturării răspunderii penale ce urma a-i fi antrenată în dosarul penal întocmit cu privire la comiterea unei infracţiuni rutiere, sume ce au fost ulterior predate organelor de urmărire penală de către poliţistul denunţător.” a declarat Iona Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lâgă Tribunalul Sibiu

Procurorii au început urmărirea penală pe numele bărbatului, acesta fiind cercetat pentru dare de mită dar și pentru conducerea unui autovehicul având permisul de conducere suspendat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.