Acum citesti:
UPDATE-FOTO: Accident de muncă, un bărbat a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune
Intreg articolul 2 minute de lectura

UPDATE-FOTO: Accident de muncă, un bărbat a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

UPDATE: Bărbatul rănit este din Călimănești, județul Vâlcea. El este angajat la o firmă de instalații electrice din aceeași localitate care a fost subcontractată de societatea Electrica pentru efectuarea unor lucrări la Avrig. Omul s-a urcat pe stâlp însă la un moment dat i-a alunecat scara și a căzut. Bărbatul s-a lovit de un grilaj și a suferit mai multe fracturi, are preumotorax și un traumatism cranio-cerebral deschis.

Știrea inițială.

Accident de muncă la Avrig. Un bărbat de 43 de ani a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la aproximativ 5 metri înălțime. Colegii săi au sunat imediat la 112 iar un echipaj de Ambulanță a intervenit la fața locului. Omul a fost preluat și transportat de urgență la spital.

”S-a intervenit la un accident de muncă în Avrig, un bărbat a căzut de la o înalțime de aproximativ 5 metri, de pe un stâlp de înaltă tensiune. Pacientul în vârstă de 43 de ani, politraumatizat, conștient, a fost transportat la UPU Sibiu.” a declarat Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu

Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă s-au respectat toate normele de securitate în muncă și cine se face vinovat de producerea accidentului.

cazut de pe stalp
cazut de pe stalp 2
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.