19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Ziua Mondială a Mediului 2018, la APM Sibiu

Cele mai citite

La sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Sibiu, str. Hipodromului nr. 2A, va avea loc vineri, 8 iunie, de la ora 11, festivitatea de premiere a echipelor situate pe locul I la Concursul Naţional de Proiecte de Mediu – faza judeţeană.
Cele două echipe premiate pentru recunoaşterea implicării lor intr-o acţiune de evidenţiere a importan-ţei protecţiei mediului pentru generaţiile actuale şi viitoare, care vor participa la faza naţională a concursului, sunt:
– la categoria liceu: Teodora Florina Poftodor şi Alexandra Georgiana Sămărtinean pentru proiectul „Ţigle din P.E.T.-uri”
– la categoria gimnaziu: Flavius Dancăşiu şi Mihai Zăbavă pentru proiectul „Perspective ale utilizării informaticii in creşterea plantelor”.
Elevii premiaţi sunt de la Liceul Teoretic „Gustav Gundisch” Cisnădie, indruma-ţi de profesorii coordonatori Monica Balla şi Daniela Florescu. De asemenea APM Sibiu va premia la ora 15.30, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu, echipa care se va situa pe locul I la Concursul interdisciplinar cu tematică de mediu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect