Acum citesti:
Peste 1.100 de joburi pentru șomerii sibieni
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.100 de joburi pentru șomerii sibieni

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile în această săptămână un număr de 1.139 de locuri de muncă vacante oferite de către 91 angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 53 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută printre altele, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer de sistem software, inginer producție, administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, logistician gestiune flux sau programator, în timp ce 1.086 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.

123 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 4 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 155 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 13 locuri de muncă pentru instalatori apă canal. 23 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 80 de locuri de muncă sunt pentru lucrători comerciali. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 10 joburi, 10 locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 7 posturi pentru electricieni și 20 de joburi pentru operator bobinator-dublator. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.