Acum citesti:
Vicepreşedinte PSD: Nu vorbim de un temei de suspendare, cu atât mai puţin despre plângeri penale
Intreg articolul 2 minute de lectura

Vicepreşedinte PSD: Nu vorbim de un temei de suspendare, cu atât mai puţin despre plângeri penale

Gabriel Zetea, vicepreşedinte al PSD, a declarat la Digi24 că PSD nu ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi că, de altfel, el nu susţine un astfel de demers. Potrivit lui Zetea, dacă Iohannis nu va respecta legea şi Constituţia va fi sancţionat de către oameni. „Nu cred că e cazul să facem din nou suspendare Am trecut prin două experienţe traumatizante cu Băsescu. Ne dorim stabilitate”, a spus politicianul.

„În cadrul PSD, la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, în birourile naţionale din ultima perioadă s-a spus foarte clar că PSD nu ia în calcul suspendarea preşedintelui Iohannis. Eu personal nu susţin un astfel de demers.

Până acum preşedintele nu a refuzat să respecte decizia CCR, a spus că se mai gândeşte, caută scuze pentru a vedea cum va ieşi din această situaţie. Nu vorbim de un temei de suspendare, cu atât mai puţin despre plângeri penale.

PSD e un partid foarte mare cu foarte multe personalităţi şi viziuni diferite, nu înseamnă că tot ce spune un membru reprezintă viziunea întregului partid.

Azi, legile şi Constituţia sunt mai clare decât îşi doresc unii. Dacă vor altfel de justiţie, să facă modificări ale Constituţiei prin referendum, să facă schimbări legislative, atunci când vor avea în spatele lor votul popular. Acolo ne vom bate cu preşedintele Iohannis O să spunem românilor că e primul om în stat, care trebuie să respecte legea, iar el nu o respectă.

E o mare greşeală din partea preşedintelui, va fi sancţionat de către români. Nu cred că e cazul să facem din nou suspendare. Am trecut prin două experienţe traumatizante cu Băsescu. Ne dorim stabilitatate”, a declarat Gabriel Zetea.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.