Acum citesti:
VIDEO: Percheziții la traficanții de țigări, un sibian a fost reținut
Intreg articolul 2 minute de lectura

VIDEO: Percheziții la traficanții de țigări, un sibian a fost reținut

Polițiștii din Sibiu au făcut nouă percheziții la mai mulți indivizi din Sibiu și Maramureș, bănuiți de contrabandă cu țigări. Un bărbat de 40 de ani a fot reținut iar alte trei persoane au fost duse la audieri iar anchetatorii urmează să stabilească măsurile în cazul lor. În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat 400.000 de țigarete, 9.000 de lei, 6 telefoane mobile și mai multe documente.

”Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat un număr de 9 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări, în județele Sibiu și Maramureș. Din cercetările efectuate într-un dosar penal întocmit din oficiu la nivelul S.I.C.E. Sibiu, a rezultat faptul că, în perioada martie – iunie 2018, persoane din județele Sibiu și Maramureș ar fi achiziționat și comercializat ilegal țigarete procurate din afara țării.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Un bărbat de 40 de ani din Sibiu a fost reținut iar alți doi bărbați și o femeie din Maramureș au fost audiați iar procurorii urmează să stabilească dacă și aceștia vor fi reținuți sau nu. Cu toții sunt cercetați pentru contrabandă cu țigări.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.