Acum citesti:
Căutați un loc de muncă în Sibiu? Sunt aproape 1.500 de posturi vacante
Intreg articolul 2 minute de lectura

Căutați un loc de muncă în Sibiu? Sunt aproape 1.500 de posturi vacante

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.437 locuri de muncă vacante oferite de către 95 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 148 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare, respectiv analist calitate, asistent manager, fizician, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer textile,pielărie, inginer de sistem în informatică, inginer producţie, inspector de specialitate în administraţia publică, logistician gestiune flux, manager de zonă, manager proiect, muzeograf, proiectant inginer mecanic, redactor sau şef proiect, în timp ce 1.289 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

79 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 60 de posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 121 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 8 locuri de muncă pentru instalatori apă și canal. 24 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 5 locuri de muncă sunt pentru mecanici auto și mecanici utilaje. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la ospătari, unde sunt oferite 13 joburi, 30 de locuri de muncă fiind oferite și pentru zidari. În același timp sunt oferite 47 de posturi pentru electricieni și 10 joburi pentru operator bobinator-dublator. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.