Acum citesti:
Kovesi, delegată la Parchetul General
Intreg articolul 2 minute de lectura

Kovesi, delegată la Parchetul General

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a semnat, miercuri, un ordin pentru delegarea Laurei Codruța Kovesi la Parchetul General, la doar cțteva ore după ce CSM a aprobat revenirea acesteia la DIICOT Sibiu.

Vă prezentăm integral comunicatul integral al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie și Justitie:

”Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității doamnei LAURA CODRUȚA KOVESI după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

Având în vedere experiența profesională dobândită până în prezent, doamna procuror va avea atribuții privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 – 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupției, precum și elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităților de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice și domeniile prioritare ale instituției, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020”. 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.