15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

VIDEO. Turistă accidentată în Munţii Făgăraşului, ajutată de salvamontiştii sibienii

Cele mai citite

O turistă aflată la cabana Bârcaciu din Munţii Făgăraşului a cerut, marţi, ajutorul salvamontiştilor din Sibiu, după ce a suferit un traumatism la nivelul genunchiului.
“După un drum dificil ce a necesitat din partea şoferului reale calităţi de pilot de off road, pacienta fost coborâtă în siguranţă pe Valea Avrigului unde a fost preluată de un echipaj de ambulanţă”, spun reprezentanţii Serviciului de Salvamont Sibiu, pe pagina de socializare a instituţiei.
Potrivit acestora, condiţiile meteorologice nefavorabile din aceste zile amplifică riscurile la care sunt expuşi turiştii ce se aventurează pe creastele Făgăraşilor.
“Pentru a avea parte de bucuria unor ture reuşite, recomandăm doritorilor de drumeţii montane să-şi amâne pe cât posibil excursiile propuse, iar dacă acest lucru nu este posibil, să fie echipaţi corespunzător, să se informeze cu privire la starea traseelor şi la variantele de retragere din munte în cazul în care vremea se înrăutățește considerabil”, transmite Salvamont Sibiu.
 
https://www.facebook.com/717509551592821/videos/2045241642152932/?q=serviciul%20public%20jude%C8%9Bean%20salvamont%20sibiu
 
 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect